1980 руб
990руб
Csak ma -50%
árengedmény
Megrendelés

Micinorm – hatásos
szer a lábgomba,
kellemetlen szagok
és viszketés ellen

 • megsemmisíti a kellemetlen szagokat
 • felveszi a harcot a talpgomba ellen
 • megszünteti a lábujjak közötti viszketést
 • megelőzi a körmök gombás fertőzését
 • eltűnteti a lehámlott részeket
Csak ma -50%
árengedmény
1980 руб
990руб
Gyorshatás, véglges eredmény!

Micinorm – ez egy egyedülálló, levédett formula, amely hatékony harcot folytat a talpgomba, kellemetleg szagok és viszketés ellen.

Az összetevők együttes puhító hatásának köszönhetően a szer láthatatlan védelmet biztosít, amely megakadállyozza a bőr megrepedését, ami pedig megakadályozza, hogy a gombák beférkőzzenek a bőr rétegeibe. A természetes összetevők mint a Vérfű és Orbáncfű együttesen hatásosak a lábgombásodás és köröm különböző etiológiájú elváltozásai ellen. A Propolys méhészeti termék pedig erős antibakteriális hatással bír.

A Teafa olaj mélyen behatol a bőrfelszín alá, a bőr problémás zónáit gyógyítva ezzel, hűsíti azt és megbirkózik a kellemetlen szagokkal is egy nehéz munka nap után.

Micinorm — ez egy egyedülállóan szabadalmaztatott szer
 • GMO felhasználása nélkül

 • Szabadalmaztatott szinergista formula

 • Természetes összetevőkből

 • Színezék és tartósítószer hozzáadása nélkül

 • Minden mellékhatás nélkül

Vélemények
 • Аnna, 37 éves

  «A férjemnek egy örök problémája van – bőrgomba a lábujjai között. Nagyon aktív életvitelt folytat : egyszer szaunába, máskor uszodába, utána edzőterembe – ennek köszönhetően mindig hoz haza egy kis „ajándékot”. Mennyi mindent kipróbáltunk már, de mindhiába – az eredmény midig egyenlő volt a nullával. Megvásároltam a férjemnek az Micinorm és a gondunk megoldott. Elárulom a titkát – az Micinorm nem csak a gombával vezsi fel a harcot, hanem a kellemetlen szagoktól is megszabadít. Biztosan rengeteg nő megérti a helyzetemet – milyen is az, amikor a férjének a lába és cipője egyfolytában szaglik. Itt ez más, csak egyszerű, könnyű illat. Az otthonunkban az Micinorm mint egy kisegítő-varázspálca – ha a tengerre, ha cask a nyaralóba, ha csak a folyóhoz megyünk ki – utána az egész család szorgosan keni a lábát ezzel a krémmel.»

 • Artúr, 24 éves

  «Én egész nap kötgeles vagyok cipőben szaladgálni és estére a lábam viszket, ég, megizzad és persze szaglik is. Egy drága étterem munkatársa vagyok, úgyhogy arról, hogy áthuzakodjak természetesen szó sem eshet. Sokáig szenvedhettem volna ettől a problémától, ha a kollégám nem javasolja nekem az Micinorm – lábgomba és viszketés elleni krémet. Az esti tusolás után bekentem vele a lábam, attól függetlenül, hogy nem nagyon hittem a hatásában. Másnapra a kipirosodásnak nyoma sem volt, és méghozzá nem is viszket már. Ez aztán az eredmény! Most mér napi szinte használom és a többi éttermi srácnak is ajánlottam . Jobban megy a munka, az ügyfelek teljesen meg vannak elégedve a szolgáltatással – és a borravalónk is több!»

 • Katalin, 45 éves

  «Eladóként dolgozom egy boltban. Az egész nap folyamán annyit össze szaladgálsz, hogy estére a lábaim nagyon megizzadnak és égető érzés alakul ki a lábujjaim között.Reggelre meg mindehhez még piros hámréteg is megjelenik a lábamon, aminek következtében nyitott lábbelit nem is nagyon tudok hordani.Hogyan szabadulhatnék meg ettől nem tudtam, amíg az orvosom nem ajánlotta az Micinorm krémet. Gondoltam, ám legyen, kipróbálom és megvettem. Amint bekened vele a bőröd rögtön olyan hűsítő hatás és kellemes illat érezhető, mintha valami drága kozmetikumot használnék. Most már az Micinorm-et egyfolytában használom, és a gomba már az emlékezetemből és kitörlődött. A körmeim szépek, egyenesek, a bőröm tiszta és puha. A fekete pontoknak mér a helye sincs meg.»

Szakértői vélemény

«Gyakran keresnek fel a páciensek a talpgomba okozta problémák megoldásával. A többéves tapasztalat alapján mondhatom, hogy a kérdés megoldásában a legfőbb dolog – a szer folyamatos használata és a talp megfelelő higiániája. Azon kívül, hogy az Micinorm teljesen felveszi a harcot a lábgomba ellen, még természetes anyagokból is áll. Ez egy tökéletes szer! Használják naponta kétszer tusolás után és elfelejthetik, hoyg mi is az a viszketés és kipirosodás a lábakon. Ja, és amúgy a
kellemetlen szagoktól is megszabadít.
Csak ajánlani tudom mindenkinek,
még ha csak megelőzás céljából is.»

Dr.Tarbán László,
magas kategóriájú
orvos-bőrgyógyász
Nem káros-e?

Az Micinorm természetes összetevőkből készült, amelyek növényi alapanyagból származnak, nem tartalmaz színezékeket, tartósítószereket, mesterséges illatanyagokat és GMO-t. Kenőcsnek nincs semmilyen mellékhatása. Az Micinorm a törvénynek megfelelően szabadalmazva van.

Használati utasítás

Napi 2-szeres alkalommal használni a megszokott higiéniai eljárásokat követően a száraz, tiszta lábbőrön. Dörzsöljük, amíg teljesen felszívódik.

Szállítás

A szállítás Magyarország területén a rendeléstől számított 4-7 napon történik.

További információért forduljon operátor-tanácsadóinkhoz.

Csak ma -50%
árengedmény
1980 руб
990руб